Red de natuur in je buurt: Kom op 9 september naar GENT naar het slotevenement!

Op 9 september sluiten we de actie 'Red de natuur in je buurt' af met een publieksactie. Aangezien de minister om 14u00 niet in Brussel aanwezig kan zijn zoals eerder meegedeeld, hebben we tijdens een spoedoverleg beslist om hier positief mee om te gaan. We zullen dan ook op haar vraag ingaan om onze actie te verplaatsen naar het Virginie Lovelinggebouw, vlak bij het station van Gent Sint-Pieters om 16u00. Afspreken doen we om 15u45 aan de voorzijde van het station en zorgen dat we opvallen met enkele honderden replica's van de 'Red de natuur-borden'. 

Nadien overhandigen we samen de petitie aan minister Schauvliege. We willen haar tonen hoeveel mensen zich zorgen maken en over hoeveel gebieden het gaat. Daarom zouden we graag 2 personen per afdeling verwelkomen. We kozen speciaal een woensdagnamiddag omdat veel mensen zich dan vrij kunnen maken. Kindjes zijn natuurlijk ook welkom.

De aanwezigen van jouw afdeling houden 'een replica' van het bord/de borden van jouw afdeling omhoog. Dat is een sterk signaal: vrijwilligers vanuit heel het land tonen hun bezorgdheid over hun natuurgebied. 2 aanwezigen is het minimum maar meer mag zeker. Wij hopen op een 200-tal Natuurpunters. Jij komt toch ook?

Laat even weten of je erbij kan zijn. Zo weten we wie we mogen verwachten.

schrijf je hier in!

Een extra boost voor de petitie is nu dus meer dan welkom Teken de petitie ! Of download een petitieformulier Download en druk het petitieformulier (PDF) .
Gebruik ook het YouTube filmpje om het verhaal te ondersteunen Bekende Vlamingen hebben boodschap voor minister Joke Schauvliege ! 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon