Natuurpunt Leuven gooit de deuren open Zondag 9 februari van 13.30u

Natuurpunt Leuven gooit de deuren open
Het is heel simpel, de uitdagingen voor de natuur zijn groot en veel mensen willen deel uitmaken van de oplossing. NP Leuven heeft in het afgelopen jaar heel wat in handen gekregen om te doen waar we bij Natuurpunt voor staan. Natuurpunt Leuven zoekt samen met jullie mee naar goede antwoorden en we gooien dan ook de deuren open. Te veel, te weinig, te licht of donker groene natuur? Natuurpunt wilt iedereen die een mening heeft over natuur en landschap uitdagen om dit mee op te lossen.
De 10 werken van Natuurpunt Leuven
Natuurpunt Leuven nodigt iedereen met een gedacht en goesting uit op zondag 9 februari in het nieuwe abtskwartier van de Abdij van Vlierbeek. Op deze doe en denkdag wordt er samen vorm gegeven aan de nieuwe werking en activiteiten in het magische en cruciale 2020. Je geeft die dag aan wat je belangrijk vindt, in groep brainstormen over de aanpak, wandelen met een lokale gids, ‘ flower art’ kopen ten voordele van de natuur, persoonlijke vragen stellen aan de Natuurpunt vrijwilligers en blijven plakken aan de toog, het kan allemaal.

Kortom NP Leuven heeft de kans serieus uit te breiden en het Leuvense grondgebied heel wat natuurvriendelijker te maken. Waarom dan nog aarzelen? Toch allemaal redenen om af te komen en tussen pot en pint, te midden brood en kaas, tijdens een gezellige babbel na te gaan hoe wij en jij al dat uitdagend nieuw lekkers gaan aanpakken.
 
Dus neem je agenda en kruip in je pen of toetsenbord en noteer alvast dat dit jaar Natuurpunt Leuven je uitdaagt voor zijn 10 werken. Wanneer is gemakkelijk, het hele jaar 2020 door! Maar we moeten ergens beginnen en dat is op onze jaarlijkse ledenbijeenkomst. Die gaat door op 9 februari 2020.

Mis deze unieke gelegenheid niet, tot dan!

Programma:

9 februari in het nieuw abtskwartier, Abdij Vlierbeek 3010 Kessel-Lo

13.30u start begeleide wandelingen

14.00u. laatste groep wandelaars vertrekt

15.30u. ontvangst wandelaars met warme/koude (gember)appelsap en mogelijkheid tot een drankje

16.15u. ronde tafel Natuurpunt Leuven

17.15u. receptie

18.00u. kaas, bier- en wijnavond (12 euro voor leden, 15 voor niet leden) Met inschrijving ophttps://forms.gle/CFMJoJAd8VrkNYX56

Waar: Nieuw Abtskwartier, Abdij Vlierbeek, 3010 Kessel-Lo

Wanneer Zondag 9 februari van 13.30u – 18.00u

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon